Hvad gør jeg nu?

Du trykker på knappen “kontakt os” oppe til højre og udfylder skemaet.

- eller du ringer til os på hverdage kl. 9-20.30.

Sofie Tarpø Nedergaard - samtaleleder

Her beskriver du din bekymring – uanset om du er ung, eller du er en voksen med bekymringer på vegne af et ungt menneske. Du vil derefter være i kontakt med en fast rådgiver, som du laver de fornødne aftaler med. Aftalerne består i at finde ud af hvem i netværket, som det er relevant at invitere til at deltage, og hvem det er, som skal invitere dem. 

Hvis du er ung, kan det føles svært selv at tage kontakt, men du kan få en ven eller en voksen til at hjælpe dig. Rådgiveren i Åbent SIND vil altid hjælpe dig med at samle det netværk, som du har brug for. Du kan også bare ringe og få en anonym snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det kan arrangeres, at 2 samtaleledere kommer ud til jer en hverdag – enten på skolen eller i hjemmet. Ellers har Åbent SIND åbent for netværkssamtaler i projektets egne lokaler onsdage kl. 09.00-21.00. Den præcise tid (1,5 timer) aftaler du med din rådgiver. Alle samtaler er gratis! OBS!! I forbindelse med Corona-krisen er vi begyndt at tilbyde videosamtaler i det sikrede møderum Whereby. Det har vist sig at være til stor glæde for mange borgere, så det vil vi fortsætte med – også efter krisen.

BRUG FOR HJÆLP?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.