TIL DIG SOM ER UNG

Mia Anna Christensen - samtaleleder

Når man har det svært, er det ikke en selv, der er noget galt med – der er noget galt i den måde, tingene foregår på. Det kan man faktisk ændre på, og det kan vi hjælpe dig med!

Det er en god idé at tage nogen bestemte personer fra dit netværk med til samtaler hos os. Det er det fordi, de personer også rigtig gerne vil hjælpe dig med at ændre på det, som du synes ikke virker. Tænk på, at du er med til at bestemme, hvordan man skal have det godt!

Andre mennesker kan have svært ved at forstå, hvordan du har det inden i. Derfor er det også svært at tale med dem om det, som er svært. Men hos os i Åbent SIND hjælpes vi ad med at forstå. Her er det dig, der er den klogeste, og det er dig, der hjælper dem omkring dig. På den måde bliver det tydeligere for dem, hvad DE kan gøre, så det bliver lettere at være dig.

Få nogen, som du godt kan lide, til at hjælpe dig med at ringe eller skrive til os. Du kan også selv ringe, få en anonym snak og bare høre lidt om, hvad vi kan hjælpe lige netop dig med.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.